Persondatapolitik

Nedenfor er ProComfort’s retningslinjer for indsamling af data- og personoplysninger beskrevet. Disse er udformet i overensstemmelse med EU’s persondataforordning (GDPR). Ved at bruge vores hjemmeside (www.procomfort.dk) accepterer du at vi opsamler informationer som beskrevet nedenfor. Såfremt du har spørgsmål til nedenstående er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Deklaration af websitets brug af cookies

Formål med brug af cookies på www.procomfort.dkInterne 1. parts cookiesEksterne 3. parts cookies
Teknisk funktionalitetJaNej
TrafikmålingJaNej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.)JaNej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annonceringJaNej

Dette website udbydes af

ProComfort ApS
Broholmvej 9
5463 Harndrup
Telefon: 70 23 50 10
CVR: 38 72 84 66
Email: info@procomfort.dk

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ProComfort ApS, skal du rette henvendelse på info@procomfort.dk eller telefon 70 23 50 10.
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til gældende regler, jf. Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personfølsomme oplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I mellemtiden, gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi benytter os endvidere af sikre krypteringsnøgler, der sikrer en beskyttelse af personfølsomme oplysninger, når vi udveksler data med vore samarbejdspartnere på tværs af regioner og institutioner. Dette sikrer, at personlige data ikke lander utilsigtet i de forkerte hænder. Opbevaring og dekryptering af data sker udelukkende bag firewalls og i databehandlingssystemet for at sikre den af lovgivningen påkrævede databeskyttelse.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Derfor deler vi personlige data

Vi deler dine personlige data (men kun ved at du har indgået et samtykke herom) når det er nødvendigt for at yde den forespurgte service, at gennemføre en transaktion eller levere et bestilt produkt. Vi deler relevante data med tredjemand (dvs. leverandører og øvrige samarbejdspartnere), når dette kræves for at kunne gennemføre førnævnte service, transaktion eller levering af produkt.
Betalingsdata, der angives i forbindelse med transaktioner, deler vi med pengeinstitutter og enheder, der behandler betalingstransaktioner eller leverer finansielle ydelser, i overensstemmelse med Persondataloven. Dette gør vi, for at forebygge svig og reduktion af kreditrisiko.

Bemærk, at tredjemand er forpligtet til at overholde vores data- og persondatapolitik samt sikkerhedskrav. Derfor må de ikke anvende de personlige data, som de har modtaget af os, til andet end det, af os beskrevne, formål. De må desuden ikke opbevare disse data efter endt korrespondance eller efter at dataene har tjent det relevante formål.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website eller via mail.

Dine rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.