Lej en el-kørestol

Denne type kørestol er god ved langvarigt behov. Det kan være i tilfælde af et ophold på plejehjem, indtil permanent hjælpemiddel kommer på plads eller ved hospice-ophold.

Leveres med standard sædepude.

Denne type kan ikke klappes sammen og medtages i en almindelig personbil! På enkelte stole kan ryggen dog klappes ned over sædet, så man i større biler kan få stolen ind. Skriv i kommentarfeltet, hvis der er behov for sådan en løsning. 

OBS: Hjælpemidler forsikres gennem lejers ansvarsforsikring.

For at finde det bedst mulige hjælpemiddel til dig, har vi brug for en række specifikationer i skemaet her på siden. Ved de enkelte mål henvises til denne tegning:

Nederst i skemaet er der i øvrigt plads til at beskrive evt. særlige hensyn. Når du har beskrevet alle behov, kan du klikke på “modtag et uforpligtende tilbud”, og vi vil efterfølgende vende tilbage med et forslag til hjælpemiddel og et samlet tilbud.

Priserne her på siden er vejledende, da forskellige ønsker kan udløse ekstra tillæg! Dette vil fremgå af det tilbud, du får tilsendt, så du kan tage stilling til det.  

Tilgængelige størrelser Sædebredde
Small 40 cm bred
Medium 45 cm bred
Large 50 cm bred
Priser inkl. moms (ekskl. opstartsgebyr på kr. 300,- som dækker over indstilling efter oplyste mål og klargøring) 14 dage 1 måned
Uden elfunktioner (manuelle funktioner/hjælperbetjent tilt & ryg) 1000,- 1500,-
Med el-funktioner (automatiske funktioner/brugerbetjent tilt & ryg) 1125,- 1850,-
Priser på fragt (inkl. levering og afhentning) Pris inkl. moms
Fyn/Jylland 875,-
Sjælland 1125,-
KBH/Nordsjælland 1375,-
Ikke brofaste øer 3125,-

Leje forespørgsel